Indretningstilbehør med stil

Hvem er vi

CozyNezz er en del af byHellen som er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Hellen Ulstrup.

Vores webstedsadresse er: https://cozynezz.dk

Privatlivspolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Når du besøger CozyNezz accepterer du, at CozyNezz behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.
Personoplysninger dækker over alle oplysninger som kan benyttes til at identificere en fysisk person. Såsom navn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, alder, køn ect.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi
Men vi har dog brug for visse oplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du sender os en forespørgsel eller tilmelder dig vores nyhedsmail.

Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere de varer som du har købt. For eksempel dit navn, postadresse, leveringsadresse, e-mail og telefonnummer.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til CozyNezz videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. De personoplysninger vi modtager på CozyNezz, anvendes kun internt og til udvalgte betroede samarbejdspartnere i forbindelse med levering af varer.

Som registreret hos CozyNezz har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CozyNezz via e-mail kundeservice@cozynezz.dk. Hvis du har det mindste spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, så er vi klar til at hjælpe dig.

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev, kan du altid gøre det via linket nederst i alle nyhedsbreve.

Hellen Ulstrup er direktør og den dataansvarlige på CozyNezz.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger lagres på CozyNezz webserver, som er placeret i Danmark.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.


Cookies

Cookies er en lille datafil som vores hjemmeside gemmes på din computer. Denne fil registrere din færden på vores hjemmeside og husker dig hvis du vender tilbage. Dette er med til, at gøre din brugeroplevelse bedre. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus. Du kan altid slette cookies igen i din browser.

Herudover anvender vi blandt andet Google Analytics, således at vi kan optimerer brugen af vores hjemmeside. Oplysningerne som indsamles sendes til og gemmes på Googles servere. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://www.google.com/privacy.html   

Afviser du brugen af cookies, skal du være opmærksom på at hjemmesiden eller webshoppen ikke fungerer optimalt og mange funktioner ikke vil virke.   

Vil du vide mere om coockies skal du læse mere her: http://minecookies.org/information-om-cookies/

Indlejret indhold fra andre websteder

Nogle sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Luk menu
×
×

Kurv

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Du finder vores Privacy & Cookies betingelser nederst på siden.

Luk